Sayfalar

23 Ağustos 2013 Cuma

CUMA'MIZ MÜBAREK OLSUN.

 

           Herkese hayırlı cumalar...

          Son günlerde Mısır'da yaşanan olaylar herkesin psikolojisini bozmuş durumda.Zaten bozması da gerekiyor.Çünkü orada olanlar vicdanı olan insanların kaldırabileceği bir şey değil.Onlarca masum insan hunharca katlediliyor ve en çok da çocuklar...İnternette,haberlerde,facebookta beyaz örtülere sarılmış masum çocuklar,bebekler...Hiçbiri neden öldüğünü bile bilmiyor.Aslında bende bilmiyorum; neden ölüyor bu insanlar,ne yaptılar?.............
   
         Malesef tüm bu olanlar dış devletlerin Müslüman ülkeler üzerinde oynadığı bir oyun.Artık kendi pis işlerini ellerini kirletmeden yapıyor.Darbeler,iç savaşlar nedense hep onlara yarıyor.Ben bir insanın müslüman olup da, bile bile bebek-çocuk ayırmadan masum insanları böyle katledeceğini düşünmüyorum.Bana göre bu insanların Allah'la uzaktan yakından alakası yok.Eğer olsaydı çocukların dili,dini,ırkı olmadığını bilirlerdi ve bu kadar masum insan boş yere ölmezdi.

 

1 yorum :

  1. Sana da hayırlı cumalar olsun duygularına katılıyorum.. Unutmayalım ki Hz.Hüseyin ve 72 şühedâyı da katledenlerde müslümandı.. Peygamber ailesinin bile kanını akıttıklarına göre kıyamete kadar bu iş böyle gidecek galiba .. Tarih tekerrürden ibarettir diyenler gurur duyabilirler yaptıklarından dünyayı kana buladılar.. Mahşer gününde ne yapacaklar şehitlerin kanları misk-amber kokularıyla arasat meydanında yürüyecekler ve haklarını alacaklar asıl o gün korkulur.. Allah islam alemine dirlik ve birlik versin.. Amiiin..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...